marți, 23 martie 2010

Ora Pământului 2010 - Lasă Pământul să respire!



Ora Pământului 2010: Ţinta rămane un miliard!

Ceea ce a început în Martie 2007 cu poziţia simbolică a oraşului Sydney, s-a transformat în scurt timp într-o acţiune fără precedent în istoria umanităţii, un semnal împotriva încălzirii globale.
Puţin peste 1000 de oraşe ale planetei şi sute de milioane de oameni au participat pe 28 Martie 2009 la un eveniment prin care firele invizibile ale conştiinţei şi ale speranţei s-au unit într-un gest simplu, dar în acelaşi timp magnific: stingerea luminii pentru o oră.

Eşti aşteptat să participi activ, indiferent de vârstă, de sex, de rasă, religie ori naţionalitate, indiferent de culoarea politică sau de poziţia socială. Angajează-te în acest demers! Angajează-ţi prietenii, angajează-ţi organizaţia, angajează-ţi comunitatea! Acest semnal este dovadă că un efort global împotriva încălzirii globale este posibil.

Aşteptăm ca, în 2010, şi în România să participe cât mai multe oraşe şi cât mai mulţi parteneri. Deja, în lume, peste 1700 de orase din 108 de ţări sunt înscrise pentru evenimentul din acest an, de pe 27 Martie, ora 20.30. La eveniment sunt înscrise orase din ţările G20 şi - pentru prima dată - oraşe din Madagascar, Kosovo, Nepal, Arabia Saudita, Mongolia, Ecuador, Cehia, Cambodgia, Mauritius, Mozambic, Paraguay, Tanzania, Quatar, Insulele Feroe. S-a anunţat deja faptul că, de Ora Pământului, la Tokyo Tower din Tokyo şi la Poarta Brandenburg din Berlin, Empire State Building şi Tour Eiffel, Burj al Arab din Dubai, Taipei 101, London Eye şi Bosfor Bridge, luminile se vor stinge.

Pe 27 Martie 2010, între orele 20.30-21.30, stinge lumina! Cu tine vom fi un miliard!



http://www.orapamantului.ro/

P.S. Susţine şi tu Ora Pământului!!!
P.S.2 Nu uitaţi nici de căţei!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu